Appliance Repair Jacksonville - An Overview

Wiki Article

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start goed meegedacht in excess of het bedrukken van onze kleding achieved logo's.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik over een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen logo of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Super snelle support en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Get hold of satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Heel mooi vakwerk en prettig Get hold of. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen achieved borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en website bedrukt kan worden.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de software package, zo krijgt u een prijs op maat.

I am genuinely delighted about my get! The printing was fast and of extremely premium quality, in addition the conversation Along with the operator was pretty enjoyable. I definitely suggest this shop!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Door je logo of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je team. Dit heeft verschillende voordelen:

Report this wiki page